Viikko kevätkokoukseen – ilmoittaudu etäosallistujaksi

Piraattipuolueen sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 18.6. kello 12.00 Akaalla, Hämeenlinnan ja Tampereen välissä. Kokouskutsu löytyy verkkosivuilta.

Kokoukseen on myös virallinen sähköinen etäosallistumismahdollisuus. Jos haluat äänivaltaiseksi etäosallistujaksi, lähetä vapaamuotoinen ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen pasi.palmulehto [ät] piraattipuolue.fi viimeistään lauantaina 11.6. Jotta voit ilmoittautua äänivaltaiseksi etäosallistujaksi, sinun on oltava puolueen jäsen. Ilmoita viestissä nimesi, kotipaikkakuntasi ja sähköpostiosoitteesi. Jos haluat olla epävirallinen etäosallistuja ilman äänioikeutta, etukäteisilmoittautumista ei tarvita.

Etäosallistuminen toteutetaan verkkoselaimella käytettävällä kokousohjelmistolla. Tarkempaa tietoa lähetetään etäosallistujiksi ilmoittautuneille ennen kokousta sähköpostitse, ja tiedotetaan yleisemmin keskustelupalstan kevätkokousosiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*