Joulukalenteri 4: Piraattiradio & sankaripiratismia

Piraattiradio on pitänyt pitkän joululoman jo syksyllä, ja palaa nyt aalloille. Joulukuun aikana julkaistaan sekä uutta tuotantoa että ennen julkaisematonta arkistomateriaalia kuluneelta vuodelta.

Aloitamme 11. marraskuuta järjestetyn Tekijänoikeudet ja sankaripiratismi -keskustelutilaisuuden äänitteellä. Vallilan kirjastossa tekijänoikeuksista keskustelemassa olivat Piraattipuolueen varapuheenjohtaja ja Jokapiraatinoikeus-kirjan kirjoittaja Ahto Apajalahti ja Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry:n toiminnanjohtaja Antti Kotilainen. Tämä on Piraattiradion 25. jakso.

Tunnin ja 45 minuutin keskustelun voi ladata ogg tai mp3-muodossa tai kuunnella sen alla olevalla HTML5-soittimella, joka toimii moderneilla selaimilla.

4 vastausta artikkeliin ”Joulukalenteri 4: Piraattiradio & sankaripiratismia

  1. En minäkään hirveästi radiota kuuntele, ja samat asiat voisivat hyvinkin toimia paremmin ja mielenkiintoisemmin kuvaohjelmana, mutta ei minulla mitään sitä vastaan ole, että jatkavat toimintaansa. Löytyy muita, joita kiinnostaa. Internet on siitä mahtava media, että jos jostain ei tykkää, niin ei tarvitse kokeilla/katsoa/kuunnella. :)

  2. Ei se väärin ole, että jos firma tarjoaa musiikkia, niin siitä joutuu maksamaan jotain. Ongelma on lähinnä se, että firma ei voi soittaa ilmaista musiikkia ja olla maksamatta teosto-korvauksia. Niitä kun ei kiinnosta onko se musiikki omaa vai ei mikä siellä soi. Toinen ongelma on se, että jos käytetään radiota, niin radio on maksanut musiikin jo.

  3. Topi: Miten ehdotat, että voisimme laatia tekstin kaikesta nauhoitetussa puhetilaisuudessa sanotusta? Jos tähän on jokin kätevä tapa, olisin varsin kiinnostunut saamaan siitä tiedon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*