Lataa Purjeen neljäs numero kesää piristämään

Kesän paahtavat helteet eivät ole kukistaneet luovia piraattejamme, ja vuoden neljäs Purje on nyt saatavilla. Sen voi ladata pdf-muodossa tai lukea selainlehtenä.

Tällä kertaa käsittelemme muun muassa ensi kevään eduskuntavaaleja, arvostelemme Wired-lehden päätoimittajan Chris Andersonin kirjan Ilmainen – Radikaalin hinnan tulevaisuus sekä esittelemme kuukauden piraattina puolueen toisen varapuheenjohtajan Petri Laguksen.

Purje etsii myös vahvistuksia toimitustiimiin. Jos olet tyylitajuinen ideanikkari, halukas kokeilemaan uutistoimittajan uraa tai olet muuten vain innokas, ilmoittaudu irkissä kanavalla #purje @ PirateNet tai laita sähköpostia osoitteeseen purje@piraattipuolue.fi. Ei maakrapuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*