Piraattiradio, jakso 22: Hämeen piraatit

Kesä jatkuu, ja piraattien paikallistoiminta vain lisääntyy. Tällä kertaa käymme Lahdessa, jossa tutustumme Hämeen piraatteihin. Piraattinuorten varapuheenjohtaja Joonas Mäkisen haastateltavana ovat Hämeen vaalipiiripiiriyhdistyksen puheenjohtaja Juho Rutila, varapuheenjohtaja Ilari Mäkimattila ja hallituksen jäsen Harry Storbacka.

Voit ladata yhdeksän minuutin keskustelun ogg– tai mp3-muodossa tai kuunnella sen alla olevalla HTML5-soittimella, joka näkyy ja ja toimii uusilla selainohjelmilla (ei Internet Explorer).

Yksi vastaus artikkeliin ”Piraattiradio, jakso 22: Hämeen piraatit

  1. Wszystko fajnie ale jeszcze zdarzajÄ… siÄ™ bÅ‚Ä™dy oÅewteilenia(wczeÅ›ni›j ich chyba tyle nie byÅ‚o) i czÄ™sto jest tak że szuka siÄ™ dżungli, i siÄ™ nie znajdzie a kiedy indziej dżungle sÄ… co kawaÅ‚ek

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*