Harri Kivistö ja Purje Tampere kuplii -tapahtumassa

Tampereella järjestetään tällä viikolla jälleen kerran Tampere kuplii -sarjakuvatapahtuma. Viikonloppuna tapahtuu paljon kaikenlaista piraateille mielenkiintoista.

Tampereen yliopisto järjestää perjantaina Tampere Kuplii Goes Academic -sarjakuvaseminaarin, jonka aiheena on on ”Sarjakuva 2010-luvulla – lakia ja epäjärjestystä!”:

”Iltapäivällä seminaarissa pureudutaan tekijänoikeuksiin erityisesti sarjakuva-alan kannalta. Ensimmäisenä KTT, varatuomari Juha Salonen puhuu tekijänoikeuksista sopimussuhteena, keskittyen tekijän ja luovutuksensaajan tahtoon ja neuvotteluasemaan. Tekijänoikeuskentän toista puolta valottaa Piraattipuolueen varapuheenjohtaja Harri Kivistö. Seminaari päättyy paneelikeskusteluun tekijänoikeuksista.”

Purjeella ja Piraattipuolueella on festivaalin Pienlehtimarssissa oma ständi lauantaina klo 11–18. Esittelemme jäsenlehteämme, ja paikalle voi toki tulla ihan vain juttelemaan piraattien kanssa. Väittelykin on sallittua ja varsin suotavaa.

Seuratkaahan tapahtumakalenteria ja tulkaa tapaamaan piraatteja ständille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*