Barrikadi-ilta Kulttuurikeskus Korjaamolla

Kulttuurikeskus Korjaamolla järjestetään syksyn toinen Barrikadi-klubi-ilta keskiviikkona 4. marraskuuta kello 19.00. Illan teemana on piratismi. Keskustelijoina ovat mm. muusikko-juristi Harri Saksala, Vihreiden kaupunginvaltuu­tettu, elokuvaohjaaja Kaisa Rastimo ja Piraattipuolueen puheenjohtaja Pasi Palmulehto. Barrikadi-klubi kuuluu pamflettikustantamo Barrikadin järjestämään yhteiskunnallisten keskusteluiltojen sarjaan, joita järjestetään kerran kuussa yhteistyössä WSOY:n ja Kulttuurikeskus Korjaamon kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Piratismi murtaa tekijäoikeuksia ympäri maailmaa. Ketä se puolustaa, ketä se haittaa? Ovatko vastakkain kuluttajat ja taiteilijat vai kopioijat ja suuryhtiöt? Piratismi haastaa poliittisiin, moraalisiin ja sananvapauteen liittyviin pohdintoihin. Tekijänoikeudet koskettavat tavalla tai toisella lähes jokaisen elämää. On aika miettiä, pitäisikö pääkallolippu vetää alas, puolitankoon vai peräti ylös liehumaan. Tervetuloa mukaan osallistumaan keskusteluun Kulttuurikeskus Korjaamolla osoitteessa Töölönkatu 51 b.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*