Piraatit kaduille Tampereella 5.7.

Piraatit jalkautuvat Tampereen keskustaan sunnuntaina 5. heinäkuuta. Tapaaminen klo 18 rautatieaseman edessä. Piraattipuolueen hallituslaiset ja paikallisaktiivit pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta ovat paikalla runsaslukuisina, joten nyt on erinomainen tilaisuus tulla keskustelemaan ihmisten kanssa ja pohtimaan Pirkanmaan paikallistoiminnan tulevaisuutta.

Piraattipuolueen ja Piraattinuorten hallitusten edustajat ja paikallisaktiivit eri paikkakunnilta jatkavat tapaamistaan vielä maanantaina ja tiistaina työntäyteisissä merkeissä. Tapaamisen pääaiheita ovat eduskuntavaaleihin valmistautumisen perusteellinen suunnittelu sekä vaalipiiriyhdistysten perustamisen suunnittelu ja vaalipiiritoiminnan kehittäminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*