Keskustelutilaisuus: Nettipiratismi – Piratismia vai oivallinen markkinakeino?

Muistatteko vielä kun eurovaaliehdokas Nina af Enehjelm aika tarkalleen kuukausi sitten kohahdutti tylsää arkeamme ja kirjoitti nettilataamiselle hyvin myönteisen blogikirjoituksen? Kyseessähän oli hyvin tervetullut kannanotto, sillä vaikka moni varmasti ajatteleekin samoin, useimmille siitä julkisesti puhuminen ei ole helppoa. Yleisestiottaen kuitenkin jopa kommentoinneissa kirjoitus otettiin hyvin vastaan.

Nina ei kuitenkaan lopeta tähän, vaan jatkoa seuraa. Tulevana maanantaiksi, 1.6.2009 af Enehjelm järjestää keskustelutilaisuuden, aiheena nettilataaminen. Jokainen tilaisuudesta kiinnostunut, tulkaa mukaan, hyvää juttua varmasti riittää ja osallistuakin saa. Sen pitemmittä puheitta, annan kutsun puhua puolestaan:

—————

1. kesäkuuta 2009 kello 15.00–17.30
Diana-auditorio, Erottajankatu 5, Helsinki

Tekijänoikeuslaki polkee kansalaisoikeuksia ja loukkaa oikeudentajuamme. Emmekö välitä?

Onko oikein, että nuorisomme kriminalisoidaan kulttuuritottumustensa vuoksi koska ylikansalliset tuotantoyritykset ja erilaiset etujärjestöt lobbareineen vaativat tätä?

Onko oikein, että epäkaupallisesta tiedostonjakamisesta jaetaan kovemmat rangaistukset kuin raiskauksesta?

Tervetuloa keskustelemaan tekijänoikeuslaistamme, joka polkee yksilönoikeuksia ja loukkaa vapauttamme tavalla, jota Itä-Saksan Stasi olisi kadehtinut!

Tilaisuuden järjestää Nina af Enehjelm, joka täten toivottaa teidät tervetulleeksi keskustelemaan tai vain kuuntelemaan!
Tilaisuus on kaikille avoin.

Ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa, mutta ei pakollinen.
—————

Ilmoittautua voi osoitteeseen ninaafenehjelm at gmail.com
Keskustelua tilaisuudesta Piraattipuolueen foorumilla.

0 vastausta artikkeliin ”Keskustelutilaisuus: Nettipiratismi – Piratismia vai oivallinen markkinakeino?

  1. Nyt on kyllä aika EVO-touhua, jos tuosta tilaisuudesta ei tehdä vähintään livestriimiä tai mielellään connect pro tms. virtuaalitilaisuutta. Jos markkinoisi oikein ja viraalimedian kanssa kävisi edes pieni tsäkä niin tuollaisella alustuksella voisi saada 500 tai jopa 1000 seuraajaa. Joissa on aika monta piraattimielistä etsimässä sopivaa ehdokasta, jolle äänen antaisi.

  2. Kieltämättä virtuaaliosallistuminen olisi ollut todella kova sana, mutta en usko että sellaista ehtisi tällä aikavälillä enää järjestää kunnolla toimivaksi.
    Olisi kyllä hyvä jos vaikka foorumin puolellakin suunniteltaisiin ensin hyvä virtuaalipohja, ehkä jopa siten että kaikki tapahtuisi virtuaalisesti, sitä voitaisiin myöhemmin toteuttaakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*