Piraatit joukolla mukana Assembly Summer 2009 -tapahtumassa

Päivitys 11.6.: Tarjolla on vielä 7 konepaikkaa. Varaa omasi. :)

Vielä ehtii mukaan Assembly Summer 2009 -tapahtuman (Hartwall Areena 6.–9.8.) Piraattinuorten ryhmätilaukseen, joka sulkeutuu keskiviikkona. Ilmoittautuminen tapahtuu lisäämällä nickin/nimen ryhmätilauksen wiki-sivulle. Konepaikka (75 €) tai pelkkä sisäänpääsy (35 €) tapahtumaan vahvistetaan maksamalla kyseinen summa ryhmävastaava Joonas Mäkiselle jommalle kummalle seuraavista tileistä:

OP 520006-20023942
Nordea FI79 2194 2004 0005 17

Maksathan paikkasi mahdollisimman pian ja täyshintaisena. Ryhmätilauksesta saa alennuksen, mutta tämä myönnetään vasta jälkikäteen. Lisätietoja saa wikistä ja sähköpostilla allekirjoittaneelta.

Yleisestikin on hyvä huomata, että piraattien touhut eivät ole pienen suljetun piirin hommaa. Julkisiin tempauksiin saavat tulla mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet. Oletko toimittaja? Tervetuloa. Oletko huolissasi samoista asioista kuin mekin? Tervetuloa. Mietitkö jäseneksi liittymistä? Tervetuloa. Onko mielestäsi agendassamme jotain pielessä? Tervetuloa kertomaan, miksi näin on.

Piraattinuoret yhdessä muiden piraattihenkisten kanssa ovat paikalla Assemblyilla sankoin joukoin. Tervetuloa keskustelemaan ja pitämään hauskaa pöydillemme. :)

Tällä viikolla Piraattipuolueen väkeä voi tavata keskiviikkona klo 13–16 Helsingin keskustassa ja perjantai-iltana Tampereella grillauksen merkeissä. Tarkemmat tiedot tapahtumista, tapaamisista ja kokouksista löytyvät aina etusivulla näkyvästä tapahtumakalenterista, josta on myös kätevä RSS-syöte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*