Piraattiradio ja piraattivideoita!

Piraattipuolue on saanut oman podcast-lähetyksensä ja esittelyvideonsa. Piraattiradion ensimmäisessä jaksossa keskustellaan The Pirate Bay -oikeudenkäynnistä, Lex Nokiasta ja muista ajankohtaisista asioista. Keskustelijoina on Piraattipuolueen aktiiveja. Piraattiradiossa kuullaan myös Creative Commons -lisensoitua musiikkia.

Piraattipuolueen esittelyvideot
ovat kätevä tapa selventää kiireiselle kaverille, mikä Piraattipuolue on, mitä asioita se ajaa ja miksi kannattaa allekirjoittaa Piraattipuolueen kannattajakortti.

Palautetta toivomme erityisesti Piraattiradiosta! Oliko lähetys liian pitkä/lyhyt/sopiva? Olivatko keskustelut tylsiä/mielenkiintoisia? Oliko laatu hyvä/huono? Oliko keskustelu sujuvaa/kangertelevaa? Oliko lähetyksen rakenne hyvä? Minkälaisia osioita toivoisit? Mitä aiheita toivoisit käsiteltävän? Jätä palautetta tähän tai Piraattiradion osalta Piraattiradion sivulle tai keskustelupalstallemme.

Ps. Jos joku voisi väsätä Piraattiradiolle tunnusmusiikin ja/tai paremman logon niin olisimme kiitollisia. Siitä vain tekemään! Samaten jos esittelyvideot herättävät halun tehdä parempia videoita jossakussa, jolta löytyy alan osaamista harrastelijana tai ammattilaisena, saa suorittaa.

0 vastausta artikkeliin ”Piraattiradio ja piraattivideoita!

  1. Mielestäni pidemmän videon alku oli sekava, ja melkein jätin katsomisen kesken, koska missään vaiheessa ei tullut selville mikä piraattipuolue oikein on.

    Kuvien määrää voisi supistaa ja valita ainoastaan olennaisimmat. Esimerkiksi kannattajakorttivideon 0.00-0.22 on mielestäni aivan riittävä selittämään piraattipuoluetta, ja sen pitäisi pidemmässäkin videossa tulla heti alkuun, ettei mielenkiinto lakkaa. Intron jälkeen sitten jotain oikeaa videota, vaikka haastattelu, diaesitykset eivät kerro ummikolle oikein mitään. Säädetyt lait ja sellaiset voisi sitten luetella viimeiseksi, niiden jälkeen vaikka ilmoitus että ”piraattipuolue vastustaa kaikkea tätä”.

    Kannattajakorttivideo oli informatiivinen, varsinkin alku, jossa selitettiin mikä piraattipuolue on. Sen jälkeen seurasivat ohjeet kortin hankintaan ja täyttöön. Jos tuota aiotaan näyttää jollekin joka ei puoluetta tunne, voisi kuitenkin loppuun vielä tehdä jonkun tietoiskun joka ei kerro mitä puolue tekee, vaan miksi juuri hänen pitäisi allekirjoittaa kannattajakortti.

  2. Kannattajakorttivideon alun vois leikata omaksi videokseen, sellaiseksi pika-introksi Piraattipuolueeseen.

  3. Haastatteluihin pitää sitten jo nähdä paljon enemmän vaivaa, jotta niistä ei tule amatöörimäisen näköisiä. Olisi hienoa, jos löytyisi jotkut joilla on sopivat vehkeet ja riittävästi taitoa vähän parempien videoiden tekemiseen, mutta siihen asti pitää pärjäillä näillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*