Piraattitoimintaa: Turku, Assembly Winter

Nyt sunnuntaina 22.2.2009 on tapaaminen Turussa Proffan kellarin kabinetissa, alustavasti varattu sunnuntaiksi kello 16.00 alkaen. Joitakin suunnitelmissa olevia puheenaiheita: FRA (Ruotsi vakoilee meitä) … Lex Nokia (me vakoilisimme toisiamme? mielenosoitus oli mutta laki on edelleen tulossa käsittelyyn 24.2.) … Pirate Party International Suomessa … The Pirate Bay Ruotsin oikeudessa nyt … Piraattipuolue kirii kannattajakortteja … Piraattinuoret perustettu … Paikallistoiminta …

Lisäksi Piraattipuolueesta on osallistumassa Assembly Winteriin (20.-22.2.) ainakin kolme henkeä. Piraatit tunnistaa PP-paidoista, mitään kiinteää paikkaa ei ole. Keräävät kannattajakortteja ja myyvät kannatustuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*