Ung Pirat tapaa nuoria piraatteja Helsingissä 29.1.

Piraattipuolueiden kansainvälisen konferenssin yhteydessä Ung Pirat:in delegaatti vierailee Suomessa jakaakseen ideoita poliittisesta nuortenjärjestötoiminnasta. Ung Pirat jos kukaan on oikea opettaja, sillä Ruotsin Piraattipuolueen nuortenjärjestö on kahdessa vuodessa kasvanut Ruotsin kolmanneksi suurimmaksi nuortenjärjestöksi ja nauttii valtiollisista miljoonatuista.

Alkutapaaminen pidetään torstaina 29.1. klo 12.30 – 16.00 Café Soihdussa, Aurorankatu 13:ssa (Eduskuntatalon takana). Nuortentoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle. Ung Piratin vierailu kestää sunnuntaihin saakka, joten nuoret piraatit ovat tervetulleita kanssakäymään heidän kanssaan viikonloppunakin. Ties vaikka tapaamisen seurauksena perustettaisiin Suomeen Piraattinuoret ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*