Tapaaminen Helsingissä 18.1.

Helsingissä ja kohtuullisen matkan päässä asuvat piraatit ovat erittäin tervetulleita ensi sunnuntaina 18.1. Hakaniemen Café Javaan klo 15-17 tapaamaan aatetovereita kahvilatuotteiden ja leppoisan rupattelun äärelle. Tulkaapa kaikki FRA-miekkarissa olleet, joskus johonkin Piraattipuolue-juttuun osallistuneet, joskus kortteja keränneet tai muuten toiminnasta etäisesti kiinnostuneet paikalle. Kaipaamme pk-seudulle suurempaa suhteellisen säännöllisesti kokoontuvaa hengailuporukkaa, joka ei aivan kamalasti vieroksu myöskään ajatusta jonkinasteisesta satunnaisesta muusta toiminnasta. Nyt on siis erittäin hyvä tilaisuus tulla mukaan, jos vähänkään kiinnostaa!

Tapaamiseen saa tulla mihin aikaan tahansa, olemme paikalla ainakin 15-17, mutta luultavasti pidempäänkin. Paikalla voi myös vain käväistä täyttämässä kannattajakortin taikka hakemssa tyhjiä/tuomassa täytettyjä kortteja.

0 vastausta artikkeliin ”Tapaaminen Helsingissä 18.1.

  1. Loistavaa! Kahvila on kaupunginosan parhaita ja sinne pääsee helposti julkisilla. Minä tulen ainakin. Kiitos kutsusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*