Kannattajakorttikampanja

Kannattajakorttipäivät 23.1. – 25.1. 

Kannattajakortteja kerätään vielä. Sinäkin voit auttaa! Tule mukaan luomaan valtakunnalliset kannattajakorttipäivät kahden viikon kuluttua, 23.1-25.1. ja järjestä kannattajakorttikeräys omalla paikkakunnallasi. Haastan sinut mukaan.

Haasteena on seuraava: Valitse paikka, jossa ihmisiä kulkee ja aika yllämainittuna viikonloppuna. Ilmoita siitä wikin korttikampanjasivulla ja mene paikalle ainakin muutamaksi tunniksi keräämään allekirjoituksia ohikulkijoilta. Ota kaverisi mukaan, joukossa tekeminen on paljon hauskempaa. Raportoi tuloksistasi korttikampanjan wikiin heti tapahtumasi jälkeen. Lisätietoa kannattajakorttien keräämisestä löytyy täältä.

Nyt on erinomainen näytön paikka. Tapahtuma on viikon ennen Piraattipuolueen ylimääräistä kokousta. Näytetään toisillemme, että kykenemme tarttumaan haasteeseen ja voittamaan sen. Jokaisesta kerätystä allekirjoituksesta on hyötyä. Uskon, että kykenemme keräämään viikonlopun aikana ainakin tuhat kannattajakorttia. Mutta se onnistuu vain teidän kaikkien avulla.

Piraattipuolue tarvitsee sinua! Jokainen käsipari tarvitaan. Palkkiona hyvä mieli.

Vinkkinä kerääjille: mukaan kannattaa ottaa joku noin A4-kokoinen kova alusta ja runsaasti kyniä, jotta ohikulkijoilla on alusta, jota vasten kortin täyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*