Lisää piraattitapaamisia

Tapaamisia kolmella paikkakunnalla!

Jyväskylässä on piraattitapaaminen lauantaina 30.8. klo 18 eteenpäin, ravintola Sohwin kabinetissa. Paikalle saapuvilta toivotaan ennakkoilmoittautumisia tapaamisen foorumiketjuun.

Tampereella tavataan seuraavan kerran torstaina 4.9. keskustassa O’Connell’sissa (Rautatienkatu 24) klo 18:00 eteenpäin.

Helsingissä taas tavataan sunnuntaina 7.9. kello 15, Hakaniemen Café Javassa.

Eikö omalla paikkakunnallasi ole mitään? Järjestä oma tapaaminen ja jätä tähän blogiviestiin kommentti, niin saat sille mainosta.

Tapaamisiin osallistumista suositellaan kaikille Piraattipuolueen jäsenille – etenkin nyt, kun korttikampanjan alku lähestyy ja keräämistä alkaa olla aika ruveta organisoimaan. Seuraavan foorumillemme aiheesta kirjoitetun viestin allekirjoitan itse täysin:

Asiassa on yksinkertaisesti kyse siitä, että piraattipolitiikkaa tuskin kukaan koulussa opiskelee, aika lailla kädestä käteen periaatteella mennään, jos päteviä oppimistuloksia meinataan saavuttaa. Netistä voi toki lukea kaikenlaista, mutta pienen keskustelun jälkeen nämä asiat kirkastuvat varmasti tarkemmiksi todella monille meistä.

Toinen pointti on yhteisöllisyys: Haluammeko, että piraattiaate jää foorumeille ja irc-kanaville vai uskaltaudummeko välillä ulos tutustumaan naamatusten toisiimme ja kenties siihen epäluuloisesti murahtelevaan herraan naapuripöydässä. Varsinkin niille, jotka aikovat tehdä puolueen ja politiikan eteen enemmän tai vähemmän, palkattuna tai ilman palkkaa, ehdokkaana tai ei, olisi varmasti hyötyä ja iloa tuntea ihmiset keiden kanssa töitään tekee.

0 vastausta artikkeliin ”Lisää piraattitapaamisia

  1. Itse olen ollut suuressa osaa miittejä mukana (näissäkin kaikissa olis tarkotus) ja aina on kyllä ollu todella hauskaa! En kai mä näissä muuten jaksais rampatakaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*