Puolueessa lähes 400 uljasta piraattia

Puoluehallitus käsitteli tänään kokouksessaan noin 350 jäsenhakemuslomakkeen kautta tullutta puolueen jäsenhakemusta, joista kaikki hyväksyttiin. Kun tähän lasketaan vielä mukaan perustuskokouksen aikaan liittyneet jäsenet, tulee Piraattipuolueen jäsenmääräksi lähemmäs 400 – joista ~350 liittyi vain yhden viikon aikana! Olemme tällä jäsenmäärällä ohittaneet ainakin Perussuomalaisten nuorten (197 jäsentä) ja Kommunistisen nuorisoliiton (270 jäsentä) viime vuoden jäsenluvut. (Lähde: Helsingin Sanomat 17.2.2008, s. D2) Sähköpostivahvistukset tullaan lähettämään vuorokauden sisällä, kunhan sopiva skripti vain saadaan toimimaan. Nuorimmat liittyneet olivat iältään 13-vuotiaita, vanhin 59. Keski-ikä oli 22,86 vuotta, valtaosan jäsenistä ollessa 18-26 -vuotiaita. Summittaisesti arvioituna naispuolisia jäseniä oli noin 5%, miehiä 95%.

Samalla puhuttiin puoluehallituksen seuraavasta kokouksesta – ajatus olisi, että kokous pidettäisiin fyysisesti ja samaan yhteyteen järjestettäisiin myös miitti tavallisille jäsenille. Kokouksen puhuttiin alustavasti olevan Helsingissä, joko 16. tai 17. päivä elokuuta – aiheesta on oma foorumiketjunsa. Mikäli aika tai paikka ei sovi, ihmisiä kannustetaan sopimaan omista livetapaamisista omien paikallisryhmiensä foorumialueilla – fyysiset tapaamiset ovat hyviä ja aktivoivat tehokkaasti paikallistoimintaan, ja niitä on ollut liian vähän perustuskokouksen jälkeen.

Fyysisestä näkemisestä puheenollen, Piraattipuolue on viikonloppuna paikalla Tampereella pidettävässä Animecon/Finncon-tapahtumassa omassa pöydässään, valistamassa väkeä ja levittämässä sanaa. Tällä hetkellä vain lauantaille on löytynyt väkeä olemaan paikalle. Operaatiosta on oma wikisivunsa.

Lisäksi on syytä vielä mainita, että tietoyhteiskunta-asioissa aiemminkin ansioitunut, jo kertaalleen eduskuntaan ehdolla ollut Mikko Rauhala on lupautunut yhdeksi Piraattipuolueen ehdokkaista Europarlamenttivaaleihin. Rauhala on tullut tunnetuksi Lex Karpela -lain kritisoimisesta ja sen kyseenalaistamiseen tähdätystä Organisoitu keskustelu -kansalaistottelamattomuuskampanjasta. Hän on myös yksi Electronic Frontier Finlandin (EFFI) perustajajäseniä, ja hänen The Outside -bloginsa löytyykin jo tämän blogin linkeistä. Toivotamme Rauhalan tervetulleeksi yhdeksi ehdokkaistamme!

0 vastausta artikkeliin ”Puolueessa lähes 400 uljasta piraattia

 1. Mahtavaa! Tätä on kaivattu, toivottavasti toiminta ottaa ilmaa siipiensä alle!

 2. Pitäskö tulla joku vahvistusviesti kun on hyväksytty puolueeseen? Ainakaan itselleni ei ole tullut. Ehkä hakemukseni on vielä odottamassa. tjt

 3. @ pekka eskola

  Olin tuolla Piraattipuolueen IRC-kanavalla, ja ainakin siellä sanoivat että kaikki jotka pyrkivät puolueeseen hyväksyttiin ja että vahvistusviesti tulee myöhemmin.

 4. Joo, tekniikan kanssa on tosiaan ollut vähän hidasta, kun ’coniin liittyen tuli yllättäen kaikkea lisätekemistä (ks. uusin viesti asiasta). Pahoittelemme asiaa, koetamme saada vahvistusviestit liikkeelle pian. Kaikki ennen maanantain kello 18 liittyneet jäsenet on kuitenkin hyväksytty.

 5. Tracing per Az egész arc 1 személy éjszakai égbolton, jelenleg A rakéta felemelkedett csak most és még mielőtt előtt 4 új . m. ezenkívül simán növelte aktuális kapszula Rólunk pályára. A típus kapszula lett hogy segítsen azáltal, hogyan űrállomás napon belül, a szállítás az szóló kapcsolatos hat a személyzet tagjai. [url=http://www.karkotocharm.com]thomas sabo üzletek[/url]
  ”Az a jelentÅ‘sége közül it naptári nap nem lehet eléggé hangsúlyozni, ”mondta 1 nagy sugárzó NASA Administrator Charles Bolden. ”Ez a jó munkanap mérlegelése során Amerikában. Ez valójában hatalmas nagy nap követelés általában keresse munkatársak ha mi ment el, vagy ma azt mondja: ”Nem, nem vagyunk nem csak elhelyezett szerint minden. ” [url=http://www.karkotocharm.com]thomas sabo parfüm[/url]
  Repülés vezérlők tapsolt, amikor a egyedi sárkány elérte pályája 9 perc a a tényleges repülést. Akkor ezek legtöbbet emberek felkarolta az egyszer Gyakran napelemek mentén kézműves kinyílt. Sok minden SpaceX vezérlők untucked viselt póló, farmer vagy esetleg , a ha kell NASA öltöny és nyakkendő-transzfer tömegben.
  http://www.karkotocharm.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*