Jäsenhakemussivu avattu!

Hallituksen viime kokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti Piraattipuolueen jäsenhakemusjärjestelmä avattiin tänään osoitteeseen http://piraattipuolue.fi/liity/lomake.html. Kuten aiemmin todettiin, jäsen- tai liittymismaksua ei ainakaan tänä vuonna ole, eikä liittyminen muutenkaan velvoita esim. puolueen toimintaan osallistumista. Jäsenhakemukset vaativat puoluehallituksen hyväksynnän – niitä pyritään käsittelemään kerran viikossa.

0 vastausta artikkeliin ”Jäsenhakemussivu avattu!

 1. Vihdoinkin. Ensimmäinen ja viimeinen puolue johon liityn, politiikka ei minua liikauta normaalisti mihinkään suuntaan (johtuen lähinnä norm ihmisen vaikuttamis mahdollisuuksista = ZERO), tämä sentään voi parantaa keskiverto kansalaisen oikeuksia tulevaisuuden yhteiskunnassa. Kiitos ja kumarrus.

 2. Olisiko mitenkään mahdollista saada liittymislomake SSL-suojauksi? Sivuilla pyydetään aika paljon henkilökohtaisia tietoja suojaamattoman yhteyden ylitse.

 3. SSL-suojauskin tullee jossain vaiheessa, mutta ongelma on toistaiseksi se, että SSL-sertifikaatit maksavat hunajaa ja itse allekirjoitetut sertifikaatit huudattavat selaimien varoituskelloja siten että moni vähemmän asiasta tietävä helposti säikähtää.
  Tällä hetkellä on pienen tutkinnan alla Piraattipuolueen portaalin täysi uusiminen, joka mahdollistaisi helpoksi sen että kaikki toiminnot; foorumit, blogit, liittymiset jne. saataisiin helposti saman sertifikaatin alle.
  Asiasta tulee todennäköisesti vielä lähipäivinä lisää tietoa.

  Jos kuitenkin haluaa jo nyt jotain suojatumpaa liittymistapaa, voi kaikki vaaditut tiedot lähettää suoraan minulle, parhaiten itselleen sopivalla tavalla. Postitse, tekstiviestillä, soitolla (mieluiten ei kirjoitusvirheriskin takia), sähköpostitse, ircin ssl-yhteydellä tai sovitaan salainen tapaaminen jonkin hämärän sillan alla, kaikki käy.

  Yhteystiedot :
  Pasi Palmulehto
  Piraattipuolue vpj
  Sipiläntie 15, 19700 Sysmä
  gsm. 045-1327960
  email. etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
  Sillan sijainti mieluusti sysmän lähistöllä.
  Irc. Pirate IRCNetwork #piraattipuolue nimimerkki scoffa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*