Sivupäivitys ja äänestysmuistutus

Kirjoitin eilen sivuillemme Politiikka-osion alle uuden artikkelin tekijänoikeuskannastamme ja sen perusteluista. Käykää katsomassa, jos siltä tuntuu.

Lisäksi foorumeilla on vielä muutaman päivän ajan menossa neuvoa-antava äänestys siitä, miten julkinen lahjoittajarekisterimme tulisi olla. Vaihtoehtoina ovat: 1) Kaikki lahjoitukset rekisteriin ja julkisesti saataville 2) Kaikki lahjoitukset rekisteriin mutta vain viranomaistahon saataville 3) Vain tietyn summan ylittävät lahjoitukset rekisteriin, julkisesti saataville 4) Kaikki lahjoitukset rekisteriin, mutta vain tietyn summan ylittävät julkista tietoa, kaikki tieto saatavilla viranomaisille.

Ketjussa on myös perusteluita eri vaihtoehdoille. Jos teillä on asiasta mielipide, äänestäkää tai, vielä parempana, äänestäkää ja perustelkaa kantanne kyseisessä ketjussa myös sanallisesti. Voitte myös tulla keskiviikon kokoukseen kertomaan kantanne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*