Joulukalenteri, 22: Piraattiradio: Viranomaisten avoimuus, hyvitysmaksu, WikiLeaks

Keskustelu WikiLeaksista, hyvitysmaksuista ja viranomaisten toiminnan avoimuudesta on käynyt kuumana. Piraattiradion 29. jaksossa Piraattinuorten varapuheenjohtaja Joonas Mäkinen, Piraattipuolueen varapuheenjohtaja Ahto Apajalahti ja Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokas Ville Hautakangas (Helsinki) avaavat näitä polttavia aiheita.

Noin 30-minuuttisen keskustelun voi ladata ogg– tai mp3-muodossa tai kuunnella alla olevalla HTML5-soittimella.

4 vastausta artikkeliin ”Joulukalenteri, 22: Piraattiradio: Viranomaisten avoimuus, hyvitysmaksu, WikiLeaks

  1. Topi, pahoittelen ettei Piraattipuolueella ole resursseja kirjoittaa radio-ohjelmia tekstimuotoon. Meillä on rajallinen määrä aktiiveja. On kuitenkin parempi julkaista audiomuodossa podcasteja ilman tekstimuotoista versiota, kuin jättäisi koko homman julkaisematta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*