Piraatit viihtyivät nakukympissä

Piraattipuolueen kaksipäinen joukkue osallistui 2010 Nakukymppiin. Kansan vaaliliitto oli haastanut kaikki eduskunta-, sekä pienpuolueet mukaan mutta vain heidän sekä piraattien juoksijat olivat uskaltautuneet paikalle.

Piraatit pääsivät maaliin täydet kierrokset juostuina, neljännelle sijalle ylsi joukkueestamme Oskar Elmgren. Kunniakkaasti koko matkan suoritti myös Timi Wahalahti. Vaaliliiton kaksi juoksijaa jaksoivat matkaa noin 1/6 ensimmäisestä kierroksesta ja palasivat sen jälkeen lähtöpaikalle, kuitenkin osallistuttuaan onnistuneesti tapahtumaan.

Piraattitiimiin kuului myös kuvaaja jonka otoksia julkaistaan lisää hiukan myöhemmin.

Tapahtuma oli järjestetty talkoovoimin ja toimi todella mallikkaasti. Järjestäjät olivat iloisia sekä ystävällisiä, katsojat kannustivat kaikkia innokkaasti ja osallistujilla oli hyvä yhteishenki. Suuri kiitos kaikille järjestämiseen osallistuneille, lihasopan keittäjälle sekä etenkin puuhamiehelle joka jaksoi kahdeksatta kertaa organisoida ja tehdä tapahtuman mahdolliseksi. Toivomme että seuraavanakin vuonna tapahtuma saadaan järjestettyä ja että paikalle tulee suurempi edustus piraateista sekä muista puolueista!

Piraatit kiittämässä tapahtuman järjestäjää Aarne Heinoa.

Nakukymppi uutisissa;
Ess.fi ”Nakukymppi lähti juhannusperinteestä
Mtv3.fi ”Suomen oudot kesätapahtumat osa 2847: Nakukymppi, katso kuvat!

0 vastausta artikkeliin ”Piraatit viihtyivät nakukympissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*