Piraattipuolue osallistuu nakukymppiin!

Piraattipuolue osallistuu 18.6.2010 klo 19:30 Vesijaon kylässä järjestettävään nakukymppiin näillä näkymin ainakin muutaman hengen ennakkoluulottoman joukkueen voimin. Nakukymppi on verenmaku ei niin suussa -tyylinen naturistimaisessa varustuksessa suoritettava 10 kilometrin liikuntatapahtuma, jossa jo jokainen lähtöviivalle päässyt on ainakin oman itsensä voittaja. Lisäksi tapahtumassa palkitaan 3 nopeinta miestä ja naista.
Osallistumalla piraatit ottavat vastaan Vaaliliitto-ryhmittymän leikkimielisen haasteen, joskaan yllyttäminen Facebook-kannatuksella ei ole tarpeen. Piraatit korottavat panoksia haastamalla mukaan istuvista hallituspuolueista Kokoomuksen. Suomen juoksukuntoisimman miehen puolueryhmittymälle osallistuminen on tietysti helppoa ja voitto helposti saavutettavissa ;)

Nykyisessä maailmassa, jossa yksilön oikeuksia rajoitetaan jatkuvasti, on tärkeää seistä aatteidensa takana. Jos emme aktiivisesti käytä oikeuksiamme, niitä on huomattavasti helpompi viedä meiltä pois ilman keskustelua tai vastarintaa. Vaikka Piraattipuolue ei ota kantaa naturistitoimintaan, koemme hyvin tärkeäksi näin yleisen moralismihysterian aikoina osoittaa, ettei alastomuudessa ole mitään väärää tai paheksuttavaa.

0 vastausta artikkeliin ”Piraattipuolue osallistuu nakukymppiin!

  1. Jokohan meistä porukasta menee sinne nakukymppiin. Saisivat leimata piraattipuolueen logon rintaansa. Ei olisi näkymättä, sekä vielä vartalo ja alapuoli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*