Piraattiradio, episode 19: Amelia Andersdotter, elections and patents

This episode of Piraattiradio is in English. Tämä Piraattiradion jakso on englanniksi.

A few of weeks ago, Piratpartiet MEP Amelia Andersdotter visited Finland. She partook in Piraattipuolue’s press conference where the Finnish pirate party announced their election manifesto. After the conference she, Ahto Apajalahti (then party secretary, now vice chairman), Mikko Särelä (Internet researcher) and Joonas Mäkinen (vice chairman of the Pirate Youth of Finland) sat down and discussed upcoming elections that many pirate parties around the world were facing in the near future. The four analysed parties’ election campaigns and what resulted was also a productive conversation on medical and software patents.

You may download the 37 minutes long conversation in ogg or mp3 format or use an HTML5 player provided below (works only on sufficiently modern web browsers).

Muutama viikko sitten Ruotsin piraattipuolueen europarlamentaarikko Amelia Andersdotter vieraili Suomessa. Hän osallistui puolueen lehdistötilaisuuteen, jossa lehdistölle kerrottiin Piraattipuolueen vaaliohjelmasta. Lehdistötilaisuuden jälkeen Andersdotter, Ahto Apajalahti (äänityksen aikaan puoluesihteeri, nyttemmin puolueen varapuheenjohtaja), Mikko Särelä (Internet-tutkija) ja Joonas Mäkinen (Piraattinuorten varapuheenjohtaja) keskustelivat eri piraattipuolueiden tulevista vaaleista. Vaaliohjelmien analysoinnin lisäksi keskustelua herättivät myös lääke- ja ohjelmistopatentit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*