Kevätkokous lähestyy, ohjelma tarkentuu

Piraattipuolueen kevätkokous, jossa valitaan uusi puoluehallitus ja vahvistetaan puolueen tavoitteet eduskuntavaaleihin, pidetään tulevana viikonloppuna 22.5. Vaaliohjelmaan on kuka tahansa saanut antaa oman panoksensa nyt kuukauden ajan ja se hiotaan valmiiksi kokouksessa. Kokouksen yhteydessä julkaistaan myös Piraattipuolueen vaalisivusto. Kaikkia aiheesta kiinnostuneita kannustetaan tulemaan mukaan. Ennakkoilmoittautuminen kokoukseen on suotavaa.

Lisää tietoa puheenjohtajiston ja puoluehallituksen ehdokkuuksista sekä vaaliohjelmasta löytyy keskustelupalstaltamme.

Kevätkokous sijoittuu vain yhdelle päivälle, mutta tapahtumaa riittää kahdelle. Sunnuntaina ei pidetä seminaaria, toisin kuin alun perin suunniteltiin. Sen sijaan sunnuntaina pidetään kaikille avoin vaalikampanjoinnin suunnittelutilaisuus, jossa myös käydään läpi vaaliohjelmaa ja sen perusteluja. Olisi toivottavaa saada sunnuntaina mukaan suunnittelemaan sekä uusi puoluehallitus, eduskuntavaaliehdokkaiksi lähtevät sekä niin monta muutakin piraattia kuin suinkin vain mahdollista.

Sunnuntaina kokoonnutaan tiloihin kello 12 ja jatketaan enintään kello 16 asti. Paikka on sama kuin lauantain kevätkokouksella, eli Puistonkulma ry:n tilat osoitteessa Talkootie 4, Vantaa.

Tervetuloa paikalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*