Ruotsin Piratpartietin europarlamenttiedustaja Amelia Andersdotter vierailulla

Piratpartietin meppi Amelia Andersdotter saapuu luoksemme vierailulle lauantaina 15.5.2010 ja järjestämme yhdessä lehdistötilaisuuden. Paikalle voi tulla jo kello 13.00 ja tapaamispaikkana on Itäkeskuksen kirjaston kokoushuone (Turunlinnantie 1, Helsinki).

Andersdotter saapuu Suomeen avustamaan Piraattipuoluetta suunnittelemaan vuoden 2011 eduskuntavaalikampanjaa, jakamaan kokemuksiaan siitä, kuinka piraatit on otettu vaaleissa vastaan, sekä kertomaan työstään Brysselissä. Lisäksi hän kertoo Ruotsin piraattipuolueen valmistautumisesta syksyllä pidettäviin parlamenttivaaleihin.

Nyt on hyvä tilaisuus kaikille lähempänä asuville piraateille tulla tapaamaan vierastamme, sekä esittämään kysymyksiä liittyen vaaliohjelmaan tai Ruotsin Piratpartietin ja meppien toimintaan. Paikalla keskustelemassa muun muassa Piraattipuolueen puheenjohtaja Pasi Palmulehto ja Piratpartietin meppi Amelia Andersdotter.

Tervetuloa mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*