Oulun piiriyhdistys perusteilla

Piraattipuolueen Oulun piiriyhdistys perustetaan Oulun kaupunginkirjastossa 17.4.2010 kello 12.00 alkaen. Tarkkaan ottean kokous pidetään kirjaston kerhohuoneessa. Piiriyhdistystä tarvitaan, jotta Piraattipuolueella voisi olla ehdokkaita tulevissa eduskunta-, ja kunnallisvaaleissa Oulun vaalipiirin alueella. Alustava kokouksen esityslista löytyy puolueen keskustelupalstalta tai suoraan TÄSTÄ. Yhdistyksen alustavat säännöt löytyvät myös keskustelupalstalta. Kokoukselle on myös olemassa oma Facebook-tapahtuma, jonne voit käydä lisäämässä itsesi. Paikalle toivotaan erityisesti henkilöitä jotka voisivat tulevaisuudessa toimia aktiiveina, tai jopa ehdokkaina vaaleissa. Tietenkään osallistuminen kokoukseen ei velvoita mihinkään aktiivisen jäsenen rooliin :) .
Jos et löydä paikalle soita Tonille numeroon 041-7239967
Lisätietoja Oulun piiriyhdistyksestä ja muutenkin Oulun vaalipiirin toiminnasta voi kysellä keskustelupalstalta, IRC:ssä #oulunseutu kanavalla PirateNetissä, tai sähköpostilla osoitteesta oulu@piraattipuolue.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*