Sunnuntai oli piraattipäivä

Sunnuntaina 7.2. kokoonnuttiin Helsingissä lähemmäs kolmenkymmenen piraatin joukolla viettämään mukavaa iltaa, saunomaan ja keskustelemaan Piraattipuolueen ja Piraattinuorten menneestä ja tulevasta toiminnasta ja tulevaisuudennäkymistä, ajankohtaisista piraatteja kiinnostavista lakihankkeista ja vuoden 2011 eduskuntavaaleihin valmistautumisesta.  Ennen tapahtumaa äänitettiin Piraattiradion uusin jakso, tällä kertaa Piraattinuorten voimin.


Vapaamuotoiseen yhdessäoloon ja keskusteluun keskittyviä tapaamisia on tasaisesti järjestetty viime aikoina useammallakin paikkakunnalla. Tulevia tapaamisia ja muita tapahtumia voi seurata tapahtumakalenterista.

Lataa Piraattiradion jakso nro 13: oggmp3

0 vastausta artikkeliin ”Sunnuntai oli piraattipäivä

  1. Päivitysilmoitus: Piraattipuolueen blogi » Suomessa on kymmeniä aktiivipiraatteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*