Vaalikampanjakokoontuminen Loviisassa

Piraattipuolueen kunnallisvaaliehdokas Mikael Böök kutsuu kaikki seudun piraattihenkiset  Loviisan ravintola Sakuraan (Kuningattarenkatu 7) 2.9. kello 18 alkaen. Mukaan voi tulla  niin vaalikampanjassa auttaakseen kuin ehdokkaaksi asettuakseenkin. Kyseessä on puolueen ensimmäinen vaalikampanja, joten toivoisimme jokaisen tulevan Loviisan alueella asuvan ja asioista yhtään kiinnostuneen tulevan paikalle. Myös puheenjohtaja Pasi Palmulehto on osallistumassa kokoukseen. Jos asut alueella muttet pääse paikalle, ota silti Böökiin yhteyttä, etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi (kirjoita ’böök’ muodossa ’book’).

Mikael Böök, 61, jonka kotipaikka on Isnäs (Pernaja), haluaa kyseenalaistaa tavallisimpia  käsityksiä piratismista. Hän kannattaa siirtymistä vapaisiin ja avoimiin  tietokoneohjelmiin julkisella sektorilla ja kunnissa. Böök kutsuu itseään  netroseksuaaliksi. ”Se tarkoittaa, että rakastan internetiä”, hän sanoo, ”mutta pidän  myös E.F.Schumacherin lauseesta: Pieni on kaunista”.”

Och samma på svenska:

Piratpartiets kommunalvalskandidat Mikael Böök bjuder in alla regionens piratsinnade till  restaurang Sakura i Lovisa (Drottninggatan 7) 2.9. från 18 framåt. Alla intresserade är  välkomna – för att planera valkampanjen eller även att själv ställa upp som kandidat. Detta är Piratpartiets första valkampanj, så vi hoppas att alla som bara är alls intresserade och bor vid den kommande Lovisaregionen skulla komma med.  Piratpartiets ordförande Pasi Palmulehto kommer också till mötet. Om du bor i regionen men kan inte komma, kontakta ändå Böök, förnamn.efternamn@piraattipuolue.fi (skriv ’böök’ som ’book’).

Mikael Böök, 61, bosatt i Isnäs (Pernå), vill ifrågasätta de vanligaste uppfattningarna  om piratism. Han arbetar för en övergång till fri och öppen mjukvara i offentliga sektorn  och kommunerna. Böök kallar sig netrosexuell. ”Det betyder att jag älskar internet”,  säger han, ”fast jag gillar också E.F.Schumachers devis: Litet är vackert”.”

0 vastausta artikkeliin ”Vaalikampanjakokoontuminen Loviisassa

  1. Lars: Om du bara har intresse till att hjälpa eller annars komma med, rekommenderar jag att du skickar Böök e-post om det.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*