Pirkanmaan Piraatit tapasivat keskiviikkona 19.8.

Pirkanmaan Piraatit pitivät varsin onnistuneen lähitapaamisen panimo Plevnassa keskiviikkona 19.8. kello 18 alkaen.

Tapaamisessa juhlistettiin aiemmin päivällä tiedoksi tullutta virallista puoluestatusta yhdentoista piraatin voimin. Valitettavasti tieto puolueen rekisteröimisestä puoluerekisteriin tuli varsin myöhään, joten juhlat saattoivat jäädä joiltain kiinnostuneilta väliin. Tämä siitä huolimatta, että mahdollisimman monelle pyrittiin asiasta tiedottamaan IRC:n ja puhelimenkin välityksellä.

Leppoisan vapaamuotoisen hauskanpidon lisäksi keskustelimme ajankohtaisten uutisten ohella Pirkanmaan vaalipiirin tulevaisuudesta ja kartoitimme osallistujilta kiinnostusta ryhtyä vaalipiiriyhdistyksen hallituksen jäseniksi. Kiinnostusta löytyikin ja lähinnä rahastonhoitajan titteli jäisi näillä näkymin täyttämättä. Hallitus kuitenkin valitaan demokraattisen äänestyksen kautta ja kaikkien kiinnostuneiden kannattaakin alkaa tekemään itseään tutuksi esimerkiksi foorumeillamme, IRC:ssa ja seuraavissa tapaamisissa.

Seuraava tapaaminen pidetään kuukauden sisällä ja toivoisimme vaalipiiriyhdistyksen perustamiskokouksen olevan jo lokakuussa, sillä sääntöjen hyväksyminen Patentti- ja rekisterihallituksessa kestänee jonkin aikaa.

Joten silmät ja korvat auki sekä tilaisuuden tullen mukaan joukkoon iloiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*