Piraatit kaduille tekijänoikeuspäivänä!

Tällä viikolla vietetään 21.-24.4. henkisen omaisuuden viikkoa ja 23.4. tekijänoikeuspäivää. Vastineeksi tekijänoikeuslobbareiden propagandalle tarvitsemme piraattihenkistä näkyvyyttä kaduilla ja verkossa! Näytetään, että Pirate Bay -tuomio ei lannistanut meitä, päin vastoin! Uusia aktiivisia jäseniä tarvitaan, nyt on sopiva hetki saapua paikalle ja ilmoittautua piraattiaatteen palvelukseen!

Viikolla järjestetään seuraavat piraattitapahtumat:

Torstai 23.4.

Turku 12.15-14.00: Tekijänoikeuskartellin propagandapäivänä jaamme toisenlaista näkökulmaa tekijänoikeuksista ja keräämme samalla kannattajakortteja ICT-talon 1. kerroksen käytävällä.

Tampere 15.00-:
Paikalliset piraatit jalkautuvat tekijänoikeuspäivänä Tampereen keskustaan osoittamaan olemassaolonsa ja keräämään kannattajakortteja. Kokoontuminen Keskustorilla klo 15.

Helsinki 15.30-18.00:
Paikalliset piraatit jalkautuvat tekijänoikeuspäivänä Helsingin keskustaan osoittamaan olemassaolonsa ja keräämään kannattajakortteja. Kokoontuminen Café Rougessa (Kampin keskus) klo 15.30, josta lähtö n. klo 16 Narinkkatorin kautta Kolmen sepän patsaalle ja/tai Asema-aukiolle.

Tampere 18.00-: Tapaaminen Ravintola Artturissa, Kauppakatu 9. Vapaamuotoista hauskanpitoa piraattiseurassa.

Helsinki 18.00-21.00: Tapaaminen Café Soihdussa, Aurorankatu 13 B 16. Vapaamuotoista hauskanpitoa piraattiseurassa.

Perjantai 24.4.

Helsinki 14.00-16.00: Keskustelutilaisuus Helsingin yliopistolla Porthanian aulassa (Yliopistonkatu 3). Aiheena tekijänoikeudet kansalais- ja kuluttajanäkökulmasta, vastapainoksi oikeudenhaltijoiden ja teollisuuden hyvinmainostetulle näkökulmalle. Mukana keskustelemassa Piraattipuolueen Ahto Apajalahti, Effin Mikael Storsjö ja dosentti Marjut Salokannel. Tapahtuma liittyy Opiskelijatoiminta-liikkeen järjestämään toimintaviikkoon.

Lauantai 25.4.

Oulu 15.30-: Oulun piraatit järjestäytyvät! Vapaamuotoista hauskanpitoa piraattiseurassa. Paikkana Ravintola Royal Garden, Kauppakatu 8.

Be there, or be square!

Loppuun piraattitaidetta:


Klikkaa isommaksi. Tekijä: Mitol. Saa käyttää epäkaupallisesti.

Klikkaa isommaksi tai klikkaa vielä isommaksi. Alkuperäinen englanninkielinen versio löytyy Wikipediasta. Saa käyttää täysin vapaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*