Hyvää piraattijoulua!

Jottei joulun tarkoitus unohtuisi, nyt on aika muistella nasaretilaisen antiikin filosofin ja ihmemiehen, Jeesuksen, nykyäänkin ajankohtaista sanomaa kopioinnista. Ainoa kaikissa neljässä evankeliumissa mainittu Jeesuksen ihmeteko ylösnousemuksen lisäksi oli se, että hän kopioi viidestä leivästä ja kahdesta kalasta ruokaa 5 000 miehelle perheineen. Mutta mitä kaikkea voikaan tehdä vertaisverkoissa! Tiedon ja kulttuurin jakaminen ihmisten kesken onnistuu helposti – kiitos nykytekniikan. Joulun henkeen sopivaa onkin levittää erityisen ahkerasti ihmiskunnan henkistä perintöä ottamalla osaa sellaisiin kulttuurinjakamisprojekteihin kuin Wikipedia ja Bittorrent. Hyvää piraattijoulua kaikille!

Ps. Joulusaunanlämpimät kiitokset kaikille, jotka ovat löytäneet allekirjoita.fi-sivustomme ja tilanneet sen kautta reilussa parissa viikossa ziljoona biljoonaa korttia! Vielä kun palautatte ne täytettynä reippahasti niin olemme jo roiman harppauksen lähempänä eurovaaleihin osallistumista.

Pps. Luanikast joulu! Raum o ain Raum, joulunakin. Siksipä 27.12. kaikki raumalaiset käykääpä Puistokahvilassa (Valtakatu 26) kello 14.30 täyttelemässä kannattajakortteja.

0 vastausta artikkeliin ”Hyvää piraattijoulua!

  1. Sinne puistokahvilaan tosiaan kannattaa tulla kello 14.30 tai siinä paikkeilla, tarkastin lauantain aukiolot ja sulkevat jo kello 15 kahvilan. Kortin ehtii täyttää tuossa ajassa hyvin, mutta jos jutellaan asioista enemmän niin paikka vaihtuu. Soittoa numeroon 050-348 7577 niin kerron mihin/jos ollaan vaihdettu paikkaa.

    Paras teevalikoima Puistokahvilassa mielestäni on, joten paikkaa ei ole syytä vaihtaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*