Piraattien tapaamisia

Varsinais-Suomen piraatit pitävät 27.10. tapaamisen Turussa Kortteliravintola Kertussa (Läntinen pitkäkatu 35) kello 18 alkaen. Asialistalla on niin yleistä hyväntuulista illanviettoa kuin korttienkeruun suunnitteluakin. Lisätietoja löytyy foorumeilta.

Lisäksi lauantaina on koko Piraattipuolueen ylimääräinen kokous Jyväskylässä. Tilat on nyt varattu ennakkoilmoittautuneiden määrän perusteella, mutta mukaan mahtuu vielä jonkin verran lisääkin väkeä – jos haluatte sittenkin ilmestyä paikalle mutta ette ole vielä ilmoittautuneet, käykää laittamassa nimenne ilmoittautumislomakkeeseen. Kokouksen päätarkoitukset ovat mm. tilintarkastusyhteisön valinta, eurovaalikampanjoinnin suunnittelu sekä keskustelu siitä millä tavoin yhdistykselle aiotaan hankkia toimintavaroja.

Piraattipuolue pitää myös ständiä Alt Demopartyssä 24-26.10. Piraattipuolue esittelee paikan päällä vapaata kulttuuria ja tekniikan ihmeitä, ja pöydällemme voi myös tulla allekirjoittamaan kannattajakortin. Tällä hetkellä kolmea uljasta piraattia on ilmoittautunut operaatioon – jos haluat sinne mukaan levittämään piraattisanaa, katso operaation wikisivu ja ota yhteyttä sen järjestäjiin.

Piraattipuolueeseen liittyviä tapahtumia kannattaa myös pitää silmällä puolueen tapahtumakalenterista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*