Korttien keruuta: Espoo, Tampere, Turku

Seuraavilla paikkakunnilla ollaan keräämässä kannattajakortteja:

Espoo: Piraatit löytyvät Espoon Otaniemestä keskiviikkona 24.9. ja torstaina 25.9., molempina päivinä noin kello 10-14. Kunhan ei sada, löytyy korteilla varustettuja ihmisiä TKK:n päärakennuksen edestä ja mahdollisesti myös jonkin verran sisältä pyörimässä.

Turku: Seuraavat kannattajakorttien allekirjoitusten keräämiset ovat ainakin lauantaina 27.9. ja maanantaina 29.9. Molemmat klo 17:00 alkaen. Turun Hansakorttelin Cafe Brahen edessä kokoonnutaan ja sään salliessa kerätään kortit kävelykadulla. Voi tulla kyselemään myös omatoimiseen keräämiseen kortteja.

Tampere: Lauantaina 27.9. voi Café Europasta (Aleksanterinkatu 29) löytää kortillista väkeä kello 14-18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*