Yhdistyksen ylimääräinen kokous

Piraattipuolue ry järjestää yhdistyksen ylimääräisen kokouksen Jyväskylässä 18.10.2008. Jokainen yhdistyksen 15.9. tai aiemmin hyväksytty on saanut seuraavanlaisen kutsun postites. Jos et ole saanut kutsua, sähköpostiosoite, jonka olet liittyessäsi ilmoittanut, ei enää toimi. Tällöin kehotamme ilmoittamaan puoluesihteeri Matti Hiltuselle (matti.hiltunen@piraattipuolue.fi) toimivan sähköpostiosoitteen. Myöhemmin kuin 15.9. jäseneksi hyväksytyt saavat myös osallistua kokoukseen, mutta heille ei tule erillistä kokouskutsua.

Kokouskutsu:
Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin yhdistyksen ylimääräinen kokous kutsutaan koolle 18.10.2008 Jyväskylän Kaupunginkirjaston kokoussaliin kello 14-19, osoite Vapaudenkatu 39–41. Kokoukseen saapujilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, sillä varaamiemme tilojen koko pitää olla ennalta tiedossa. Ilmoittautumisaika on kaksi viikkoa ja ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän sähköpostiin omalla nimellään tai myöhemmin Piraattipuolueen sivuston kautta.

Kokoukseen saa osallistua jokainen Piraattipuolueen jäsen. Kokouksen päätarkoitukset ovat mm. tilintarkastusyhteisön valinta, eurovaalikampanjoinnin suunnittelu sekä keskustelu siitä millä tavoin yhdistykselle aiotaan hankkia toimintavaroja. Kokouskutsussa mainitut sääntöuudistukset saatetaan toteuttaa myös pienemmässä mittakaavassa, sillä kesken kannattajakorttien keräämisen ei sääntöihin voi tehdä puolueen toiminnan sisältöä muuttavia uudistuksia. Asia kuitenkin varmistetaan vielä ennen kokousta ja uudistukset tehdään sallittujen rajojen mukaan. Toivon mukaan keskustelunaiheena on myös valmiiksi saatu kannattajakorttikampanja ja miten kampanja saatiin valmiiksi.

Piraattipuolue aloitti kannattajakorttikampanjan 12.9.2008 ja medialle kerroimme tavoitteeksi saada kortit kerättyä kuukaudessa. Kortteja tarvitsee kerätä yhteensä 5 000 kappaletta, joten tekemistä on paljon. Korttikampanjalla on huomattavasti media-arvoa mikäli kortit saadaan kerättyä ilmoitetussa ajassa, joten toivomme että jokainen tämänkin kutsun lukija oman kannattajakortin täyttää sekä pyytää ainakin ystäviään ja sukulaisiaan täyttämään kortin. Kannattajakortin täyttäminen vaatii täysikäisyyttä, mutta keräämistä voi tehdä kuka tahansa! Mitä nopeammin kortit saadaan kerättyä, sitä nopeammin Piraattipuolue pääsee puoluerekisteriin, saa mahdollisuuden asettaa ehdokkaita vaaleihin, sekä puheitamme aletaan entistä vakavammin kuuntelemaan.

Lisätietoja sekä kortteja saa vpj Pasi Palmulehdolta numerosta
045 132 7960 tai pasi.palmulehto@piraattipuolue.fi

Voit ilmoittautua kokoukseen osoitteessa http://piraattipuolue.fi/kokous .
Lisätietoa kokouksesta Wikissä.
Esityslista löytyy pdf-muodossa täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*