YARR perustettu / korttien keräämistä Helsingissä

Tänään perustettiin virallisesti Helsingin Yliopiston Akateemiset Piraatit, eli H-YARR. Perustuskokouksessa oli paikalla kuusi ihmistä. H-YARR pyrkii ensi töikseen viralliseksi yliopiston opiskelijajärjestöksi, ja täten levittämään piraattisanomaa opiskelevien keskuudessa. Helsingin ylioppilaskunnan jäsenmaksun tänä vuonna maksaneet voivat halutessaan liittyä uuden uljaan järjestön jäseniksi ilmoittautumalla väliaikaiselle puheenjohtajalle Tuisku Tammiselle (etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi). H-YARRin jäsenistä ei automaattisesti tule Piraattipuolueen jäseniä, eikä myöskään päinvastoin. Meille voi myös tulla sanomaan hei PiraattiNetin (irc.piraattipuolue.fi) kanavalla #yarr.

Kannustamme myös muiden korkeakoulujen jäseniä perustamaan omia piraattiopiskelijajärjestöjään, koulut ovat tehokas rekrytointikanava!

Lisäksi Helsingissä pidetään Kamppi-keskuksen Cafe Picnicissä kannatuskorttien keräämistilaisuus tämän viikon lauantaina, näillä näkymin ainakin kello 10:30-17:00. Käykää pistäytymässä, ja tuokaa kaverinne myös paikalle. Myös muilla paikkakunnilla ollaan järjestämässä keräämistilaisuuksia – niistä pyritään saattamaan tieto blogiin mahdollisimman nopeasti.

0 vastausta artikkeliin ”YARR perustettu / korttien keräämistä Helsingissä

  1. Huomasin aiemmasta listasta että kumpulan alueella on parikin korttien jakelijaa, onko kumpulan kampuksen lähimaastoon tulossa mitään korttien kirjoitustapahtumaa?

  2. Kumpulan kampuksen opiskelijoiden taukotilassa (Gurulassa) pyörii ainakin piraatteja säännöllisesti, sieltä löytynee kortteja. Varsinainen keräystapahtumakin voidaan yliopiston ulkopuolella järjestää, jos kysyntää sellaiselle on.

    Huomaa myös lauantain keruutapahtuma Kampissa.

  3. Kannattaisi kyllä pyrkiä pois näistä sisäänpäin lämpiävistä tapaamisista kannattajakorttien keräämiseksi, ja sen sijaan jalkautua turuille ja toreille keräämään aktiivisesti nimiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*